1. Lag røren:
• Bland alle ingrediensene til krepperøren i en blender eller bolle. Kjør glatt.
• La røren hvile i kjøleskap i minst 1 time for best resultat (hvis du bruker ferdigmiks, følg pakkeinstruksjoner og tilsett kakao og sukkerblanding for sjokoladesmak).
2. Lag fyllet:
• Pisk mascarpone, kremost, melk, Crème Brûlée Balsamico og sukkerblanding sammen med håndmikser til glatt krem.
• Ha fyllet over i en sprøytepose (eller bruk en brødpose og klipp av hjørnet). Sett til side.
3. Stek kreppene:
• Varm en non-stick panne (ca. 25 cm) på middels varme.
• Drypp litt Brown Butter-olje i pannen og fordel med papir.
• Rør godt i røren, og hell ca. 0,6 dl i pannen. Vipp og roter til røren dekker bunnen.
• Stek i ca. 2 minutter, til kantene løsner. Snu og stek videre i 30 sekunder til 1 minutt.
• Legg ferdige kreper mellom bakepapir for å holde dem myke.
4. Montering:
• Fyll kreppene med mascarponekremen og brett eller rull dem.
• Topp med friske bringebær, krem og et lite dryss Vanilla Bean Sea Salt.