1. Kok pastaen:
Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett Pasta Rock (eller godt med salt). Kok pastaen etter anvisning på pakken. Ta vare på ca. 2 dl av pastavannet før du siler av vannet. Sett til side.
2. Stek pølsen:
Mens pastaen koker, varm opp PizzaOlio olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett kjøttdeigen og stek i ca. 5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt.
3. Tilsett grønnsaker og krydder:
Rør inn finhakket sjalottløk, grønnkål, soltørkede tomater, Bruschetta-urtekrydder, ristet hvitløksalt og balsamico. Stek i ca. 3 minutter til grønnkålen faller sammen og får en fin grønn farge.
4. Bland med pastaen:
Ha den kokte pastaen i stekepannen sammen med 1 dl av pastavannet, sitronskall, sitronsaft og revet parmesan. Bland godt. Tilsett mer pastavann om nødvendig for å gjøre sausen mer kremet.
5. Smak til:
Smak til med mer salt eller balsamico etter ønske.
6. Server:
Topp med ekstra parmesan, hakket persille og gjerne en ekstra liten skvett Soltørket tomat-balsamico rett før servering.
________________________________________
💡 Tips!
Denne retten er perfekt både til hverdags og helgekos. For ekstra dybde i smaken, kan du dryppe litt ekstra PizzaOlio olivenolje ved servering også.