1. Rist og kok orzo:
• Varm 1 ss Sicilian Lemon Olive Oil i en stor stekepanne på middels varme.
• Tilsett orzo og rist til den er gyllen, ca. 3–4 minutter.
• Hell over kyllingkraft, senk varmen, dekk med lokk og la småkoke i ca. 12 minutter til væsken er absorbert.
2. Lag kjøttbollene:
• Bland alle ingrediensene til kjøttbollene i en bolle (utenom oljen). Form små boller på ca. 2,5 cm.
• Stek i panne med 2 ss sitronolje på middels varme. Stek 3–4 minutter, snu dem, legg på lokk og stek i 5–6 minutter til – til gjennomstekte.
3. Lag dressingen:
• Bland yoghurt, hvit balsamico med hvitløk, olivenolje, tzatziki-rub, salt og vann i en liten bolle. Rør til glatt.
4. Montering:
• Fordel kokt orzo i fire boller.
• Topp med paprika, vårløk, oliven, urter, fetaost og varme kjøttboller.
• Drypp over tzatzikidressingen og server!