Chai Eple Fritters

Chai Eple Fritters

Disse eple-frittersene har en sprø utside og en lett, luftig innside. Vår Apple Chai Sugar Shaker passer perfekt sammen med de friske eplebitene og glasuren for en virkelig deilig godbit!

Porsjoner: 12
Forberedelsestid: 10 minutter
Steketid: 30 minutter

 

 

  • Ingredienser

    Chai Eple Fritters Røre
    1 ½ kopp hvetemel
    2 ts bakepulver
    2 ss Apple Chai Sugar Shaker
    ½ ts Vanilla Bean Sea Salt
    2 egg
    2 ss Brown Butter Infused Olive Oil
    ½ kopp melk
    1 ss Crème Brûlée White Barrel Aged Balsamic
    2 store Honey Crisp epler, skrellet og hakket (ca. 2 kopper)
    Brown Butter Infused Olive Oil til steking
    Glasur
    1 ⅔ kopp melis
    ¼ kopp melk
    2 ss Crème Brûlée White Barrel Aged Balsamic
    2 ts Apple Chai Sugar Shaker

  • Slik gjør du

    I en middels bolle, bland hvetemel, bakepulver, Apple Chai Sugar Shaker og Vanilla Bean Sea Salt.
    I en annen bolle, visp sammen egg, Brown Butter Infused Olive Oil, melk og Crème Brûlée White Barrel Aged Balsamic. Tilsett de tørre ingrediensene i de våte, og bland forsiktig. Vend inn eplebitene.
    Varm ca. 2-3 cm med Brown Butter Infused Olive Oil i en stekepanne på middels høy varme. Legg skjeer med røre i oljen og stek i 3-4 minutter på hver side til de er gyldne. La de renne av på en rist med papir under.
    Du kan også smøre de inn med Brown Butter infused olive oil og steke dem i airfryer
    I en liten bolle, bland sammen ingrediensene til glasuren. Dypp den ene siden av eple-frittersene i glasuren, la overflødig glasur renne av, og nyt!

Produkter brukt i oppskriften