ca 800 g flanke stek
3-4 ts med Roasted Coffee rub
2 ts med Black garlic Sea salt
2 pk baconterninger
2 pk cherrytomater
4 ss Caramelized Garlic Infused Olive Oil
4 ss Smoked Balsamic
2 pk babyleafsalat
1 pk blå castello eller annen blåmuggost.
Slik gjør du
Gni inn kjøttet med Roasted coffe rub og black garlic sea salt, sett kjøttet til side
Stek baconterningene og sett dem til side
Stek kjøttet, når det er godt stekt på begge sider tilsett tomatene sammen med caramelized olje og smoked balsamic. La dette godgjøre seg under lokk til tomatene er møre
legg salaten ut på et fat
skjær kjøttet i skiver
legg kjøttskivene over salaten og legg biter av blåmuggost oppå
hell over tomatene og skyen fra stekepanna over tilslutt slik at osten smelter inn i kjøttet
SERVER OG NYT!
Forestill deg en filmkveld der popcornet smaker som på kino – men uten all fettet og klisset. Med vår nye popcorn-popper i silikon er det akkurat det du får. Dette er hvordan...